DA LI GOLDEN BAY

Chasing the situation of harmony between man and nature.

Mangroves, between the heavens and the earth, the years of the wind and frost, creating a different texture, but also a unique landscape. “Dali Golden Bay” is inspired by the water features of the Dagu Mountain and Guanyin Mountain and the Mother River. It has enormous environmental energy and adds unparalleled value between the mountains and the sea.

The space design with the design master Li Wei Manor and the “Qingshan Travel” stone sculpture by the teacher, the more vivid reverberation, the circulation of light and shadow, and the situation of chasing the unity of heaven and man and the situation of the big man The mind is thinking.

0
FLOORS
0
LIVING UNITS
0
COMPLETION
Image
  • 25 Floors above grade
  • 3 Floors below grade
  • 48 Residential Units
  • 123 Parking Spaces
  • Architect: MAG Architect Firm
  • Contractor: Japan Obayashi Corporation
  • Completed 2016

Location: No. 6, Alley 10, Lane 143, Section 2, Zhongzheng East Road, Tamsui District, New Taipei City