PEOPLE LONG LIVE

Exquisite High Rise Living in a Park-like Community

The bridgehead re-zoning area is a rare large-scale redrawing area directly demarcated by the central government. “Long live the whole people” is exiting the MRT Qingpu station and the base is located at the corner of the road in the center of the whole district. The whole building looks like a city and a living. The three major business aspects are to convey the architectural connotation!


The top is decorated with a light grid V-shaped streamline with a wave-like curved balcony for a relaxed and dynamic city skyline, while the middle section allows the landscaped balcony to form a staggered white block with a layer of green accents, giving the overall atmosphere and The home is like a vertical forest house.

0
RETAIL UNITS
0
LIVING UNITS
0
COMPLETION
  • 24 Floors above grade
  • 4 Floors below grade
  • 820 Residential Units
  • 830 Parking Spaces
  • Architect: Qunwang Architectural Design Office
  • Contractor: Bao-Sin Construction Co, Ltd.
  • Completion of 2019

Location: Chenggong S. Rd., Qiaotou Dist., Kaohsiung City 825, Taiwan